Wilt u een berichtje in mijn gastenboek schrijven, klik op "plaats bericht"

 

 

Plaats bericht
Onderwerp *
Naam *
Inhoud
Afbeelding verificatie *
   
 

Joke Rotteveel: kerstbal blazen

Met mijn dochter en mijn vriendin hebben we een fantastische, leerzame en intensieve ochtend gehad. De kerstballen zijn allemaal gelukt, dankzij de hulp van Frans. Ook hebben we nog een vaasje én last but not least een egeltje geblazen. Heel erg bedankt, Frans, voor alle hulp en de goede uitleg. 

14/11/15

Miriam van de Wijdeven: Kerstballen blazen

Met zeven zussen hebben wij een geslaagde workshop gehad, door Frans zeer geduldig begeleidt.

Het was een zware middag voor Frans maar hij heeft zich er goed doorheen geworsteld. En wij hebben met (veel) hulp mooie kerstballen , een mooie glazen hanger en een kraal gemaakt.

Nooit gedacht dat het iets zou worden maar door professionele hulp van Frans werd het een geslaagde middag.

Met dank aan Frans, 7 zusjes uit Sint-Oedenrode

 

25/10/15

Marijke Roos: Kerstballen blazen

Kerstballen blazen, nou dat niet alleen hoor, als je bij Frans aan de tafel terecht komt. Wat hebben wij een super middag gehad. Leerzaam, gezellig, verzorgd ( met allemaal lekkere snoepjes en koekjes, die je echt nodig heb om weer energie bij te tanken) De geduldigheid van Frans voor uitleg, in een woord Geweldig. We gingen trots naar huis om met rode koontjes onze mooie kunstwerken aan onze mannen en kinderen te showen. Voor herhaling vatbaar. Nogmaals dank je wel Frans

24/10/15

Erika Nooteboom: Holle kralen blazen

Frans, jouw workshop was geweldig. Het is niet makkelijk maar je hebt zoveel tips en aanwijzingen gegeven dat ik met een gerust hart thuis verder ga oefenen! Jouw geduld en toewijding was super! Ik kom graag nog een keer terug voor een gevorderden workshop ;-)

15/02/15

Simone den Haak: Workshop

Wat een vakman, die Frans! Ontzettend leuk om als kralenmaakster weer nieuwe technieken te leren van iemand die zoveel van glas en alle eigenschappen af weet. En nu thuis aan de slag en verder oefenen, oefenen, oefenen...

Aanrader om bij Frans een workshop te volgen!

15/02/15

 

Powered by Phoca Guestbook